De Italiaanse keuken heeft bij mij altijd voorsprong op de rest van de wereldkeukens (alhoewel sushi ook dicht in de buurt komt). En daarom vandaag een lekker Italiaans recept van bruschetta toast met een touch van The Happy Kitchen. Als ik eten kook vind ik het namelijk leuk om mijn eigen twist eraan te geven en daarom vervang ik bij dit recept de romatomaten voor cherrytomaatjes en heb ik extra Italiaanse kruiden toegevoegd. Je kunt dit gerecht als lunch eten, maar ook prima opdienen als voor- of bijgerecht.
Bruschetta Toast
- september 2, 2020
- 2
- 15 min
- Print this
Ingredients
- 2 witte boterhammen
- 20 gekleurde cherrytomaatjes
- 1 klein handje basilicum gesneden
- grof zeezout
- peper
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
- 2 el olijfolie
Directions
- Step 1
- Halveer de cherrytomaatjes, doe deze in een kom en meng samen met de gesneden basilicum, Italiaanse kruiden, 1 el olijfolie en zout en peper naar smaak. Zet even weg zodat het kan intrekken.
- Step 2
- Smeer ondertussen de boterham in met olijfolie en rooster deze in een droge pan tot beide kanten een beetje bruin zijn.
- Step 3
- Snij de boterham diagonaal door en verdeel het tomatenmengsel op het brood.